top of page

Tantsuhoroskoop 2017


Tantsuhoroskoop - koostas Lizi's Dance Show

Iga inimene on unikaalne, kordumatuks muudab meid meie kogemus! Kui rääkida tantsust ja selle mõjust kehale, meeleolule, mälule, teadmistele, suhtlemisoskusele, emotsioonide väljendamisele ja paljule muule, siis teadagi on kõik liikumas tõusujoones! Ja nii ka aastal 2017, kui tuled tantsu õppima või jätkad tantsude õppimist! Mina rõõmustan väga, kui tuled õppima minu juurde. Kuid rõõmustan ka siis, kui lähed õppima ükskõik millist tantsu! Rikasta end, koolita oma keha, õpi mitmekesiseid tantsustiile!

Panin mõne lausega kirja, millised on erinevate tähtkujude all sündinud inimesed minu arvates, selles oli abiks varawebi hosorkoop (vara.ee/horoskoop). Igale tähtkujule lisasin ühe tantsustiili, mis kõige enam sobib inimloomu ja -sisuga minu kogemusest tulenevalt!

Jäär – oled tugeva iseloomuga, teotahteline inimene, loodud rändajaks, teiste julgustajaks, vahel tegutsed impulsiivselt ja võid olla kärsitu, sa ei lase end kergesti juhtida, su pea on alati täis plaane ja mõtteid. Sinu headeks omadusteks on julgus, ka hulljulgus, rüütellikkus, uhkus, vabadusearmastus, kiire reaktsioon. Sind iseloomustab kirglik, seiklushimuline ja fantaasiaküllane Vene mustlastants.

Sõnn – oled emotsionaalne, jõuline, praktiline, vasturääkiva iseloomuga inimene, kes harrastab aktiivset elu, sinus on teatavat pehmust tundlikkuse, armastuse ja mugavuse vastu, materiaalne heaolu on sulle tähtis, sul on annet raha kogumiseks. Sõprus ja armastus mängivad sinu elus suurt rolli, armastad kunsti ja arhitektuuri. Sind iseloomustab jõulune, piiritu ja trikirohke breiktants.

Kaksikud – oled sõbralik, lahke ja armastusväärne, tark, laia silmaringiga, mitmekülgsete huvidega, intelligentne, elav ja teravmeelne, uudishimulik, huvitav vestleja, kohaned kiiresti. Sa kogud teadmisi mängides, oled vahel kärsitu, su elav loomus vajab erutavaid sündmusi, omad suurt tegevustungi, ajad mitut asja korraga. Sind iseloomustab rõõmsameelne, akrobaatiline ja mitmekesine lindy hop.

Vähk – oled unistaja, vastuvõtlik, mõistatuslik, kergeusklik, õrn, pehme, järeleandlik, peenetundeline ja sul on peen intuitsioon, oled võimeline isegi hüpnotiseerima, oled ustav sõber ja huvitav vestleja, armastad loodust ja naudid omaette olemist, oled nõudlik enese ja teiste vastu, sulle meeldib kodusus ja perekonnaelu. Sind iseloomustab võluv, müstiline ja emotsionaalne kõhutants.

Lõvi – oled rikka hingeeluga, võimukas inimene, suursugune, auahne, edasipüüdlik, temperamentne ja impulsiivne, ihkad hiilgust ja toredust, oled abivalmis, kaastundlik, valmis kangelastegudeks, su psühholoogiline vaist ja taktitunne on nõrgad. Kui sulle ei kingita küllaldaselt tähelepanu, võid muutuda tusaseks, vaoshoituks. Sind iseloomustab paeluv segu jõust, julgusest ja tantsust ehk postitants.

Neitsi – oled mõistusinimene, sügava iseloomu, kriitilise mõistuse, selge loogika, reaalsuse ja selguse tunnetusega, oled ettevõtlik ja uudishimulik, küllalt kaval, kuid siiski tagasihoidlik, oskad teistelt nende saladusi välja meelitada, kuid enesest ei armasta palju avaldada. Nõuad kõigilt inimestelt täpset käitumist. Sind iseloomustab seltskondlik, lustlik ja traditsioone järgiv rahvatants.

Kaalud – oled kaastundlik, tasakaalukas, elegantne, pehme iseloomuga, selge mõistusega, idealist ja rahuarmastaja, sa ei kaota peaaegu kunagi hingelist tasakaalu, püüad oma muredega ise toime tulla ning säilitad rahu. Sul on arenenud õiglustunne, kuid kui asi võtab ebameeldiva pöörde, võid võitlusest loobuda. Sind iseloomustab lihtne ja elegantne seltskonnatants partneriga.

Skorpion – oled intensiivse eluga, kinnine, alati võitlusvalmis, pigem murdud, kui alistud. Sulle meeldib valitseda, oled sõltumatu, raudse tahtejõuga kohusetäitmises ja töös. Välimuse järgi võid tunduda mõõdukas ja rahulik, kuid häda sellele, kes sind ärritab. Sinu armastus on aga kuum ja kirglik, kuid nõuad seejuures sõltumatust. Sind iseloomustab impulsiivne, tuline ja tundeline flamenko.

Ambur – oled filosoofilise loomuga tasakaalukas inimene, omad suurt elujõudu, sul on annet inimesi köita, oled tihti ohjeldamatu, vahel jäme, seikleja ja kangelastegudeks võimeline. Oma toimingutes juhindud pigem tundeist kui mõistusest, oled töökas, rahaasjades hoolas, armastad liikumist ja omad organiseerimisvõimet. Sind iseloomustab lavameisterlik, karakteriterohke, särav broadway jazz.

Kaljukits – oled vastupidav, tasakaalukas, tugeva tahtejõuga, kangekaelne, saavutavad oma eesmärgi, oled tugev ka füüsiliselt, iseloomult pigem kinnine, sisemiselt väga tõearmastaja, arenenud mõistusega. Saavutad edu tänu oma visadusele ja tööarmastusele, oled alati ümbritsetud austusega, siiski on sulle raske ligi pääseda. Sind iseloomustab väljendusrikas, dünaamiline contemporary jazz.

Veevalajad – oled sõbralik, truu, emotsionaalne, unistav, vahel ebakindel oma otsustes, suure fantaasia ja inspiratsiooniga, oled rahulik, kirglik, tunned hästi inimesi, tead teiste hädasid leevendada, oskad end kiiresti kokku võtta ja teed mõne päevaga kuu aja töö, hoidud rutiinist, otsid seltskonda, mis vastab su vaadetele. Sind iseloomustab rütmikas, kerge, suure sõpruskonnaga salsa.

Kalad – oled salapärane, peene intuitsiooniga, tark, tagasihoidlik, pehme, järeleandlik, hästi arenenud fantaasiaga, omad suurt huvi kõige müstilise vastu, armastad mugavust, oled külalislahke, siiras, kaastundlik, südamlik, su instinktid on arenenud loogikast tugevamini, majanduslikult heale järjele liigud tänu usinusele. Sind iseloomustab sajandite jooksul väljakujunenud klassikaline ballett.

Koostanud Lizi's Dance Show.

bottom of page