top of page

Messid siin ja infopäevad seal

Järve keskuses toimus 18.–19. augustil kell 10–16 huviringide mess. Lizi’s Dance Show võttis osa – rääkisime, kus ja millist trenni minuga koos saab teha, millised on lihastreeningu võimalused, milline on kõhutantsu mõju kehale, kuidas on hea keha peale treeningut maha jahutada, millised venitusharjutused on tõhusad ja kasulikud. Kohapeal sai ka harjutusi proovida! Kell 10–12 jagas Uudo Sepp autogramme.

Kõikide augusti lõpuni registreerunute vahel, kes tulevad septembris kuukaardi eest trenni, LÄHEB LOOSI kuukaart –50%.

Pictures and videos from private collection

Huviringide messil sai tehtud trenni ja meelt lahutatud. Algul salliga. Näitasin tantsukombinatsioone ja rääkisin trennidest, hooaja algus on 03.09.2018. Trennid toimuvad Viimsis ja Tondil. Aitäh filmimast toredatele naabritele – Peeter Taim Noorte DJ Kool.

Seejarel kepikesega ehk Al Assaya käes.

Siis veel ka simbalitega, mida mõni nimetab hellalt kellukesteks.

25. augustil korrladas Tallinna Spordi- ja Noorsooamet Tallinna Spordihoones kell 12–16 vabaajamessi "No vaata". Rääkisime, mida mõnusat vabal ajal teha saab, kohal oli suurepärane valik huvikoole ja -ringe: esinesime, räägikisime ja muidugi proovisime kõike ise järele.

8. septembril toimus veel ka kell 11–14 Viimsi Koolis turvalisuse päev, huviringide infolaat ning kell 13–17 Stroomi keskuses huviringidepäev, 19. septembril kell 16 Merivälja koolis huviringide laat.

Viimati täiendatud 19.09.2018

bottom of page