Inspireerivad sportlased – Argo Ader ja Raigo Kuusnõmm

September 21, 2018

Alates maist 2018 olen tantsutundi õpilastega võtnud trennikavasse jõutreeningu ja lihastreeningu. Minu õpilasi uuendus rõõmustab ja trenni lõpuspurdi järel on nad enda üle ka väga uhked. Jätkub uhkuse kõrvale ka naeru ja huumorit, mida venitusharjutuste ajal õhku paiskame. Olen mõelnud, et võiks lausa koguda humoorikaid pärleid, mida sportimise järel, enda keha avastades õpilastega välja käime.

 

Kindlasti saab ütluste ja pärlite kogumik ühel päeval teoks, siinkohal tahan jätkata väga kihvtide ja inspireerivade sportlastega, kelleks on Argo Ader ja Raigo Kuusnõmm. Nende sportlaste teekond on seni olnud väga värvirikas ja kordumatu. Mis Argot ja Raigot aga ühendab, on Sparta Spordiklubi ja vägev tahtejõud. Mõlemad sportlased rõhutavad treeningute ja toitumise tasakaalustatust ning jätkusuutlikkust. Argolt ja Raigolt on paljugi õppida.

 

Argo on jõusaali peatreener ja personaaltreener, kes on kulturismiga tegelenud aastakümneid, treenerikarjääri alustas ta 1993. aastal. Siin mõningad Argo saavutustest:

- IFBB Klassikalise Kulturismi MM-i 6. koht

- WFF-i MM-i hõbemedal fitnessis

- Fitnessi EM-i hõbemedal

- Mitmekordne Eesti karikavõitja ning meister fitnessis

 

Raigo on Euroopa meister kulturismis, kes alustas treeningutega 17-aastaselt. Raigo treener, Ott Kiivikas, peab teda oma läbi aegade edukaimaks õpilaseks: "Raigo on mees, kelles näen oma mantlipärijat. Temas on sisu rohkem kui teistes."

 

Rohkem infot 

https://www.sparta.ee/spordiklubi/jousaal/tunne-jousaalitreenerit/list/tunne-treenerit/argo-ader-44

ja

https://www.sparta.ee/uudised/jousaali-uudised/uudis/2018/09/12/euroopa-meister-kulturismis-raigo-kuusnomm-ootab-noori-treeningutele/

 

Picture from private collection

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lizi's Dance Show

Estonia

© 2019 by Lizi's Dance Show. Proudly created with Wix.com

  • YouTube
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon