top of page

Inspireerivad sportlased – Argo Ader ja Raigo Kuusnõmm

Alates maist 2018 olen tantsutundi õpilastega võtnud trennikavasse jõutreeningu ja lihastreeningu. Minu õpilasi uuendus rõõmustab ja trenni lõpuspurdi järel on nad enda üle ka väga uhked. Jätkub uhkuse kõrvale ka naeru ja huumorit, mida venitusharjutuste ajal õhku paiskame. Olen mõelnud, et võiks lausa koguda humoorikaid pärleid, mida sportimise järel, enda keha avastades õpilastega välja käime.

Kindlasti saab ütluste ja pärlite kogumik ühel päeval teoks, siinkohal tahan jätkata väga kihvtide ja inspireerivade sportlastega, kelleks on Argo Ader ja Raigo Kuusnõmm. Nende sportlaste teekond on seni olnud väga värvirikas ja kordumatu. Mis Argot ja Raigot aga ühendab, on Sparta Spordiklubi ja vägev tahtejõud. Mõlemad sportlased rõhutavad treeningute ja toitumise tasakaalustatust ning jätkusuutlikkust. Argolt ja Raigolt on paljugi õppida.

Argo on jõusaali peatreener ja personaaltreener, kes on kulturismiga tegelenud aastakümneid, treenerikarjääri alustas ta 1993. aastal. Siin mõningad Argo saavutustest:

- IFBB Klassikalise Kulturismi MM-i 6. koht

- WFF-i MM-i hõbemedal fitnessis

- Fitnessi EM-i hõbemedal

- Mitmekordne Eesti karikavõitja ning meister fitnessis

Raigo on Euroopa meister kulturismis, kes alustas treeningutega 17-aastaselt. Raigo treener, Ott Kiivikas, peab teda oma läbi aegade edukaimaks õpilaseks: "Raigo on mees, kelles näen oma mantlipärijat. Temas on sisu rohkem kui teistes."

Rohkem infot

ja

Picture from private collection

Argo Ader ja Raigo Kuusnõmm klubi Sparta Lizi's Dance Show

bottom of page