top of page

Avatud tund: kõhutants ja lihastreening/jõutreening

Tule avatud kõhutantsu ja lihastreeningu/jõutreeningu tundi, treeni keha ja meeli.

2/3 trennist: soojendus, tantsuelemendid, -tehnika, -kombinatsioonid, koreograafia ja viimane 1/3 trennist: jõuharjutused, lihastreening, venitusharjutused, lõdvestus. Oodatud on õpilased, õpetajad, lastevanemad, teised noored ja täiskasvanud, kes enda keha arendamisest huvitatud on.

Trenn toimub:

T 20.11.2018 kell 17-18 Tallinna Ehituskooli aeroobikasaalis 0 korrusel;

K 21.11.2018 kell 19-20 Viimsi Kooli Spordikeskuse aeroobikasaalis 2. korrusel.

Tund on registreeritud huvilistele tasuta. Registreerida saab kodulehel www.LizisDanceShow, telefoni teel 5668 4068, meilitsi lizisdanceshow@gmail.com või FB-i sõnumina.

Üle-eestiline noorsootöö nädal toimub juba 8. korda ja leiab 2018. aastal aset 19.–25. novembril. Nädal keskendub noorsootöö võimalustele ja noorsootöötaja kutse väärtustamisele ning teemad võtab kokku pealkiri „Noori inspireerides”. Sellega seonduvalt kutsume asutusi üle Eesti korraldama noorteinfo eesmärki kandvaid sündmusi. Rohkem saab lugeda siit https://entk.ee/noorsootoo-nadal-3/.

noori inspireerides Lizi's Dance Show

Picture from private collection

bottom of page