top of page

2018 kokkuvõte ja 2019 algus

Kallid tüdrukud!

Teie - veel eriti komplektis tantsuga - olete suur rõõm! Mul on olnud teie seltsis taas väga meeldiv poolaasta! Kes käis trennis rohkem, kes vähem - igal ühel teist, kes enesega tööd teeb, on toimunud silmnähtav progress ja areng - aitäh teile mõnusate ja innustavate kohtumiste eest!

Lõppeval aastal tegime trenni veel eelviimase nädala esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval, so 17., 18., 19. detsembril. Seega aastal 2018: kes käivad trennis E ja K, oli viimane trenn 19.12; kes käivad trennis T ja N, oli viimane trenn 18.12. Aastal 2019 alustame trennidega taas 7. ja 8. jaanuarist vastavalt. Tunniplaani ja muu olulise trennide kohta leiate tantsutrennide alamlehelt.

2018. aasta viimase õppenädala trennides võtsime poolaasta kokku - õpitud sai kaks tantsu. Kordasime, lihvisime viimati õpitut. Viimastes tundides tegime veel ka pilte. :) Panime päkapikumütsid pähe. :) Tantsisime, lustisime, maiustasime. :) Videomaterjalid tantsudega on osalejatel kenasti käes, kõik saavad harjutada, jõuluvanalegi esitada! Lähinädalail võtan kokku, mis toredaid nalju oleme trennis visanud, mis on meelde jäänud, mis on pikemaks ajaks kasutusse võetud - postitan meie humoorikad seigad osaliselt FB-i lehele ja pikemalt kodulehele blogiloona.

Tuleval 2019. aastal võtame ette järgmised koreograafiad, õpime uusi tantsuelemente, arendame tantsutehnikat, jätkame keha, rütmitaju, plastilisuse arendamisega ja muidugi jätkame ka lihastreeningute / jõutreeningutega, mis tunni kokkuvõtva osana venitusharjutustega ühes kenasti töötavad, võimaldavad vormida keha, parandavad veelgi vastupidavust ja enesetunnet ning mille kaudu olete enda tahtejõudu tohutult arendanud!

Peatse rõõmsa kohtumiseni! Ja kellega näeme aastal 2019, soovin kauneid pühi, fantastilist aasta lõppu, lustakat aastavahetust ja imearmsat saabuvat aastat! Soojust südamesse, sõbrad! Kallistustega! Lizi

---

Mu kallid tüdrukud! Imelist lõppevat ja fantastilist saabuvat! Olgu teie lubadused ja ootused endale rõõmustavad! Nende õnnestumine joovastav! Soovid ja unistused innustavad! Nende täitumine tiivustav! (lisatud 31.12.2018)

---

Pictures from private collection

Head Uut Aastat Lizi's Dance Show

Happy New Year Lizi's Dance Show

bottom of page