Huviringide infopäevad Viimsi koolides

Laupäeval, 14. septembril 2019, kell 11–14 toimus Viimsi Koolis ja õuealal infopäev. Tegemist oli 13. korda toimuva Viimsi huvitegevuse infolaada ja turvalisuse päevaga. Tutvuma, vaatama, uurima olid oodatud kõik huvilised. Tantsust ja trennist sai vestelda meie toredate türdukute – Maarika, Lea, Marisega!

Merivälja koolis toimus huvitegevuse laat neljapäeval, 19. septembril 2019, kell 16–17.30. Oma silmaga sai huviringid üle vaadata, oli võimalus külastada ka kohvikut, vaadata esinemisi ja osaleda töötubades.

#ViimsiKool #Turvalisusepäev2019 #turvalisusepäev #infolaat #huviringidepäev #kõhutantsViimsis #Meriväljakool

Lizi's Dance Show

Estonia

© 2019 by Lizi's Dance Show. Proudly created with Wix.com

  • YouTube
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon