top of page

Treeni keha ja meeli

Oh, kuidas ootan teid, sõbrad, trenni! Valmistun rõõmsalt ja koostan särtsakaid tantse! Alustame 03.09.2018. Trennid toimuvad Viimsi Koolis ja Tallinna Ehituskoolis. Teeme lihastrenni ja lihvime kõhutantsu tehnikat, muidugi tegeleme ka pandlikkuse arendamise ja seljalihaste tugevdamisega. Kokkuvõtvalt: klassikaline ja stiliseeritud kõhutants; lihastreening ja venitusharjutused; ettevalmistused esinemisteks.

Õpime mitut uut tantsu. Klassikalisi. Trummisoolosid. Ja siis veel aksessuaaridega – salli, kepikesega. Algajatega tegeleme jõukohaste kombinatsioonide ja koreograafiatega. Teisisõnu: kaasahaaravad ja kergesti õpitavad tantsud algajatele; tehniliselt nõudlikumad grupi- ja soolokoreograafiad aksessuaaridega edasijõudnutele.

--- TREENI KEHA JA MEELI Alates 03.09.2018 E ja K kl 19 Viimsi Kooli Spordikeskuse aeroobikasaalis (2. korrus) T ja N kl 17 Tallinna Ehituskooli aeroobikasaalis (0. korrus)

INFO ja REGISTREERIMINE www.LizisDanceShow.com LizisDanceShow@gmail.com +372 5668 4068 ---

Seni on veel veidi suve – nautige täiel rinnal! Palun registreerige ning siis juba peatseni! Juba tänan neid, kes on end registreerinud!

Pildi tegi Kadri Soon Plakati disainis Evelin Lillepuu

treeni keha ja meeli Lizi's Dance Show

bottom of page