top of page

Treeni keha ja meeli - 2019/2020

Kallid tantsusõbrad, kallid minu sõbrad!

Juba varsti on taas algamas uus tantsuhooaeg - õppeaasta 2019/2020! Läheneb ka juubeldamine - 20 aastat minu esimesest avalikust esinemisest kõhutantsijana. See on kaunis teekond. Sellel teekonnal on palju helisid, pilte, inimesi, loodust, tundeid, liikumist, otsingut, jagamist.

Aitäh, kes on minuga seda teekonda jagamas, kes olemas, kes täiendamas, kes rõõmustamas, kes õppimas, kes vaatamas, kes innustamas, kes aplodeerimas. See kõik ja te kõik olete Suur Väärtus.

Olen endalt küsinud kolm küsimust koreograafiks olemisest, publiku ees esinemisest, tantsutrennide läbiviimisest.

- Mis on minu jaoks tantsukava koostamine? - Mõttetöö ja katsetamine, õppimine ja otsimine, vabanemine ja otsustamine, kas lased end lainetel viia või juhid vaata et laineid ise.

- Mis on minu jaoks laval esinemine? - Nauding, vastutus tantsukultuuri ees, enda avamine ja siiras jagamine vaatajaskonnaga.

- Mis on minu jaoks tantsuhuviliste õpetamine? - Enesetäiendus ja motiveerimine, inspireerimine ja avaldamine, jagamine ja andmine.

Ja nüüd küsimus Sinule. Mis on see, mis Sind trenni toob? Kas see on uudishimu, eelnev kogemus, soov lihastoonust tõsta, vajadus painlikkust arendada, teadmine rütmide värvikast maailmast, seos erinevate kultuuridega, enesevaljandamise ja eneseavaldamise võimalus? Miski veel? Anna juglet teada!

Alates septembrist õpime uusi tantsukavasid, muidugi kordame ka õpitut. Esimene uus koreograafia, mille ette võtame on fusion rõhuga Türgi kõhutantsule. Just seal, Türgis, nagu paljud teavad, kõhutantsusoov minus vallanduski! Ja seda 21 aastat tagasi.

Ma ootan Sind trenni, minu Suur Väärtus!

E ja K kell 19 Viimsi Kooli Spordihoones (2. korrus)

T ja N kell 17 Tallinna Ehituskooli aeroobikasaalis (0. korrus)

Trennid algavad 02.09 ja 03.09.2019. Saada mulle kiri, et oled tulemas :)

tantsutrenn ootab Lizi's Dance Show
treeni keha ja meeli Lizi's Dance Show

bottom of page